Berta Martín, tercera a la primera prova de la Copa d'Espanya

Escalada

Publicat el 14/set/06 per Albert Ferran

L'atleta del Club Muntanyenc de Sant Cugat, Berta Martín, finalitza tercera a la primera prova de la Copa d'Espanya d'Escalada de Dificultat. Tot i aquest resultat, Martín es mostra decepcionada ja que inicialment era una de les candidates a la victòria. Després de les dues proves que resten, l'esportista anunciarà la seva retirada.

No va poder ser. Tot i que partia com una de les aspirants al triomf, finalment només va poder ser tercera a la primera prova de la Copa d'Espanya d'Escalada de Dificultat. Després de la competició, l'atleta no podia amagar el seu disgust, ja que el seu gran moment de forma li feia pensar només en la victòria.

Després de les altres dues proves de la Copa d'Espanya que resten, que tindran lloc a les Canàries a mitjans d'octubre i a Madrid a principis de novembre, Berta Martín anunciarà oficialment la seva retirada de l'alta copmpetició després de deu anys. Però abans de fer-ho, l'altleta del Club Muntanyenc encara té pendent una competició important : el Campionat d'Espanya d'Escalada que tindrà lloc el dissabte 23 de setembre a Sevilla.