Grups definits, objectius ambiciosos


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Escacs Sant Cugat debutarà al Campionat de Catalunya d'equips el 30 de gener a casa contra el Maragall. La Federació Catalana d'Escacs ha fet públic els agrupaments i calendaris d'aquesta 68a edició del campionat i el primer equip santcugatenc ha quedat enquadrat al grup 2 de Preferent. El tresorer i secretari del Club Escacs Sant Cugat, Manel Andrés, ha assegurat que l'objectiu de l'equip és l'ascens a Segona Divisió Catalana.

El club local compta amb dos conjunts més en aquesta competició: el segon equip, al grup 8 de Segona Territorial, i el tercer equip, al grup 11 de Tercera Territorial.

El primer equip, enquadrat al grup 2 de Preferent de la delegació de Barcelona, debuta el 30 de gener al Casal de Cultura de Mira-sol contra el Maragall.

L'objectiu d'aquest combinat és l'ascens a Segona Divisió Catalana. Ho explica el tresorer i secretari del Club Escacs Sant Cugat, Manel Andrés.

Manel Andrés

Fins ara cada any ens hem quedat a les portes de l'ascens. Aquest any hem reforçat l'equip i ho aconseguirem.



Els altres rivals del Clubs Escacs Sant Cugat en aquest grup 2 de Preferent seran el Cerdanyola B, el Taradell Centelles, el Calldetenes, el Granollers-Canovelles, la Rubinenca, el Vic, el Llinars i el Vall de Tenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.