Arriba la final

Arriba la final

Escacs

Publicat el 5/des/08 per Mireia Puente

Si tot va bé, el santcugatenc, Federico Dios es proclamarà campió de l'Arturo Pomar 2008 aquest divendres. El torneig va començar el 10 d'octubre i ha comptat amb la participació d'un total d'onze escaquistes.

Molt malament li haurien d'anar les coses a Federico Dios, per no proclamar-se campió d'aquesta nova edició de l'Arturo Pomar que s'ha celebrat durant vuit setmanes a la Unió. El santcugatenc és el que més puntuació ha aconseguit al llarg d'aquestes vuit jornades.
Aquest divendres a partir de les vuit del vespre es disputaran les últimes partides, d'on sortiran els tres primers classificats.
El torneig va començar amb 11 escaquistes, entre ells la santcugatenca de dotze anys Anna Rius, l'única participant menor de 14 anys. Rius, va començar amb victòria però durant el torneig ha anat afluixant el ritme.

El membre de la junta, Josep Portolés, valora positivament el desenvolupament d'aquesta competició.


Josep Portolés

S'ha desenvolupat normal, ha estat molt interessant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i que els resultats del torneig han estat positius, la junta ja pensa en canvis per l'edició de l'any vinent. Entre ells, s'organitzarà un torneig federat per tal de que hi hagi més nombre de participants.