El Club d'Escacs Mira-sol ja és de Preferent

Escacs

Publicat el 4/abr/06 per David Rodriguez

El Club d'Escacs Mira-sol puja a Preferent després de classificar-se segon al grup V de la Primera Territorial. Els mirasolencs perden en el darrera jornada de lliga davant el Cerdanyola i això impedeix que pugin com a primers. El primer classificat és la Rubirenca, que disputarà el Campionat de la Primera Territorial amb la resta de guanyadors dels diferents grups.

El Club de l'Escacs Mirasol ho tenia tot de cara per acabar la seva estada a la categoria de Primera Territorial com a primer classificat. El rival en l'última jornada, un Cerdanyola ja descendit, no plantejava, en teoria, moltes dificultats, ja que els resultats que ha obtingut durant la temporada han estat força dolents. La Rubirenca, el rival dels mirasolencs en la lluita pel primer lloc, sabia que tenia poques opcions, però una victòria seva i una derrota de l'equip santcugaterc podia canviar la classificació. Al final el Mira-sol ha donat la sorpresa de la jornada perdent per 4 punts i mig a 3 i mig enfront el Cerdanyola i la Rubirenca guanyant la seva partida. El president de l'Escacs Mira-sol, Alfons Macaya, diu que es van relaxar.

Alfons Macaya

Ens vam confiar i això ho vam pagar car

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i ser segon, el Mira-sol puja a Preferent. En cas d'haver acabat primer hauria tingut l'opció de lluitar pel Campionat de Primera Territorial amb la resta de campions dels cinc grups que formen aquesta categoria. Ara, el Club d'Escacs Mira-sol pensa ja en el futur. El seu president, Alfons Macaya, ens parla de la temporada vinent.

Alfons Macaya

Podem pujar de Prefrent si tenim alguns fixatges

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A partir d'ara l'Escacs Mira-sol jugarà partides amistoses i diferents Opens individuals.