Els equips santcugatencs tornen a la feina

El Voleibol Sant Cugat pot pujar dissabte a Superlliga 2

Entitats

Publicat el 6/abr/10 per Joan Garcia

Tots els equips santcugatencs tornen als entrenaments per afrontar el darrer tram de la temporada. El Junior de futbol, l'Olimpyc Floresta de futbol sala, el Club Voleibol Sant Cugat, i els dos equips d'hoquei herba del Junior lluitaran pel títol de lliga. El Sant Cugat Esport i el Patí Hoquei Sant Cugat per la permanència.

Després de les vacances de Setmana Santa, tots els equips tornen als entrenaments per afrontar el tram final de la temporada. En aquest dos mesos de competició que resten, els diferents conjunts tenen objectius bastant diferents. El Club Voleibol Sant Cugat podria celebrar dissabte l'ascens a Superlliga 2 si és capaç de guanyar l'Extremadura Arroyo. L'entrenador de l'equip santcugatenc, Dani Pacheco, espera que el seu conjunt arribi en bones condicions al partit de dissabte.

Dani Pacheco

Si guanyem dissabte, l'ascens seria una realitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Dels altres equips que lluiten per l'ascens, el Junior d'hoquei herba masculí i de futbol i l'Olímpyc tenen possibilitats encara que hauran de guanyar els seus partits i esperar les ensopegades dels seus rivals directes. El Junior femení té a tocar la classificació pel play-off del títol de lliga. Per contra, el Sant Cugat Esport i el Patí Hoquei Sant Cugat masculí hauran de lluitar per la permanència.