Ignasi Bassó: 'Les formes d'Amador ens van sorprendre'

Entitats

Publicat el 25/set/09 per Joan Garcia

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, creu que el regidor d'Esports, Xavier Amador, es va equivocar tant en les formes com en el moment de comunicar el seu model esportiu als clubs. Bassó discrepa de la nul·la inversió en instal·lacions esportives que té previst fer l'Ajuntament en els dos propers anys.

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, en una entrevista a Cugat Ràdio, s'ha mostrat sorprès per les formes utilitzades pel regidor d'Esports, Xavier Amador, quan va comunicar el nou model esportiu que pretenia implantar a Sant Cugat en els dos propers anys. Bassó creu que no era el moment més indicat per parlar d'aquest tema.

Ignasi Bassó

Crec que no era el millor moment i es podia haver fet ara. Ens va sorprendre frases com només donaré suport a la base i no els sèniors o no invertirem en noves instal·lacions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La Coordinadora ja s'ha reunit aquest mes per tractar alguns dels temes més destacats. La gran preocupació de les entitats és la falta de recursos econòmics.


Ignasi Bassó

Sobretot el tema econòmic és de preocupació. Pensem que es pot arribar a resoldre pero ara s'han de pagar fitxes i assegurances.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Bassó creu que la plataforma comença a funcionar com a gran altaveu de l'esport local. Bassó no descarta ampliar el nombre de clubs a la Coordinadora tot i que s'haurien de canviar els estatuts.


Ignasi Bassó

Arribar a les altres entitats ha de ser un procès natural. A més, en els estatuts de la coordinadora especifica quines entitats poden formar part i potser caldria una revisió d'aquests estatuts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Un dels fets més destacats per Bassó és que la Unió Ciclista Sant Cugat ha incorporat el logotip de la plataforma al maillot dels ciclistes. Bassó també ha avançat que s'està treballant per tenir una plana web pròpia. La Coordinadora es tornarà a reunir el dimarts 6 d'octubre amb un tema sobre la taula: com aconseguir que els clubs comparteixin despeses comunes.