Preocupació pel creixement sostenible de l'esport a Sant Cugat

Xavier Amador, regidor d'esports

Entitats

Publicat el 24/jun/09 per Mercè Montcusí / Joan García

La regidoria d'Esports ha convocat dijous una reunió amb els presidents representatius de la Coordinadora d'Entitats Esportives per obrir un debat sobre el model esportiu de Sant Cugat en els propers anys. A causa de l'alta natalitat i del volum d'esportistes, l'Ajuntament vol assegurar un creixement sostenible i eficaç de l'esport a la ciutat.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ja s'ha reunit amb alguns clubs i presidents per avançar idees sobre la regulació de l'esport de cara als propers deu anys. Amador vol un model sostenible de creixement que garanteixi la qualitat de l'esport santcugatenc.

Xavier Amador

Hem de veure que la quantitat de nens que practiquen esport no repercuteixi en la qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La intenció de l'Ajuntament és provocar un debat sa per gestionar correctament els canvis a curt i a llarg termini tenint present la realitat santcugatenca i el pressupost existent. Ho explica Amador.

Xavier Amador

Les inversions de l'Ajuntament són les que són i hi haurà un moment que no podrem satisfer totes les necessitats dels clubs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les conclusions de la reunió han de servir per dirigir les futures accions de cara a trobar un model esportiu adequat per la ciutat i del gust de tothom.