Presentació de les noves seccions

Entitats

Publicat el 10/mai/09 per Marta Tutusaus

La Unió Esportiva Les Planes ha presentat oficialment les noves seccions de futbol sala i voleibol platja aquest diumenge al Poliesportiu de Les Planes. L'acte ha aplegat tots els jugadors, familiars i membres de l'entitat santcugatenca.

Després d'haver de suspendre l'acte en diverses ocasions per motius meteorològics, la Unió Esportiva Les Planes ja ha donat a conèixer oficialment els nous conjunts. Concretament, s'han creat un conjunt femení de voleibol platja i un conjunt masculí benjamí, infantil i juvenil de futbol sala que compten amb un total de 45 jugadors i 4 tècnics.

El president de l'entitat, José Manuel Montes, ha donat la benvinguda a tots els assistents acompanyat del regidor d'Esports, Xavier Amador. A continuació s'han presentat els membres de la junta directiva i després s'han donat a conèixer els jugadors i entrenadors de les noves seccions. Després de la fotografia de família s'han jugat els partits de futbol sala juvenil i infantil.

Escoltem el president, José Manuel Montes.

José Manuel Montes

És una sortida perquè els joves de Les Planes puguin fer esport acompanyats dels seus amics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Avui també s'havia de presentar la secció de motociclisme, però com que estaven competint en una cursa finalment no s'ha pogut fer.