Desestimat el recurs de Mestre

Josep Maria Fèlez, president de la Penya Blaugrana

Entitats

Publicat el 16/abr/09 per Joan Garcia

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Fèlez, contradiu a Araceli Mestre i afirma que l'ex candidata a la presidència va presentar recurs contra el procés electoral del club, però la Federació Catalana l'ha desestimat. Fèlez tampoc acceptarà cap auditoria com demana Mestre.

Continua l'enfrontament dialètic entre Josep Maria Fèlez i Araceli Mestre. L'actual president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Fèlez, ha sortit al pas de les declaracions efectuades per Mestre on assegurava que no pensa impugnar les eleccions, però si demanar una auditoria. Fèlez explica que Mestre ja ha presentat un recurs contra el procés electoral i que la Federació Catalana l'ha desestimat. El president santcugatenc assegura que l'ex candidata està fent el ridícul amb aquesta situació.

Josep Maria Fèlez

La Federació Catalana ha denegat el recurs de Mestre i no farem cap auditoria com demana perquè els socis ja van aprovar l'estat econòmic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fèlez vol esperar uns quants dies per oferir una roda de premsa on explicarà tots els detalls que han envoltat les eleccions de la Penya Blaugrana de Sant Cugat.