Félez, president

Entitats

Publicat el 28/mar/09 per Mercè Montcusí

Josep Maria Félez guanya per cent vots de diferència a Araceli Mestre a les eleccions de la Penya Blaugrana Sant Cugat. Mestre impugnarà el resultat perquè afirma que hi ha hagut irregularitats en el procés electoral.

En el moment de començar la sessió extraordinària, Araceli Mestre ha intentat impugnar les eleccions al·legant que la junta electoral no pot estar formada per membres de la junta directiva. Les eleccions, però, han continuat perquè la llei no permet precs i preguntes durant les sessions extraordinàries i, en tot cas, cal seguir els punts de l'ordre del dia. L'excandidata ha assumit la normativa, però ja ha confirmat que impugnarà les eleccions el dilluns vinent. Finalment, Félez ha aconseguit 125 vots, per 25 de Mestre, i se l'ha nomenat president.

D'altra banda, caldrà veure si s'accepten les al·legacions de l'excandidata, ja que en un dels seus punts Mestre s'ha referit a la normativa de la Federació Catalana de Futbol i la penya no en forma part, sinó que és una associació.

Josep Maria Félez s'ha mostrat satisfet amb la reelecció i considera que la proposta de Mestre no era un projecte seriós per a una penya. Durant els propers quatre anys de legislatura, l'actuació se centrarà en l'aspecte social de l'entitat, aprofintant la consolidació de la vessant esportiva amb l'Escola de Futbol Hristo Stoitchkov. El nomenament de la junta s'anunciarà la setmana vinent. D'aquesta manera, Félez donarà continuïtat als seus vuit anys al capdavant de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Les eleccions han estat precedides per una sessió ordinària on s'ha aprovat l'acta i el balanç econòmic del club dels anys 2006, 2007, i 2008. Araceli Mestre, però, estudiarà la possibilitat de demanar una auditoria.