Falten instal·lacions per acollir l'escola de l'Espanyol, segons els altres clubs de futbol

Josep Maria Fèlez, president de la Penya Blaugrana

Entitats

Publicat el 26/mar/09 per Joan Garcia

Els quatre clubs de futbol de Sant Cugat aproven l'arribada de l'escola de l'Espanyol a la nostra ciutat, a través de Pericos Sant Cugat, però desconeixen en quina instal·lació serien ubicats. Sant Cugat, CFU Mira-sol Baco i Penya Blaugrana Sant Cugat mostren les seves queixes per la falta d'espai i una entitat més a la ciutat faria que la saturació augmentés.

No ho acaben de veure del tot clar. Aquesta és la conclusió que es pot extreure dels quatre clubs de futbol preguntats sobre l'arribada a la nostra ciutat de l'escola de l'Espanyol. Tots coincideixen a destacar l'increment qualitatiu que suposaria per a la ciutat, però no entenen que amb els problemes d'espai que tenen algunes entitats s'afegeixi un club més en un equipament municipal. Escoltem el president del Junior, Miki Ranera.

Miki Ranera

Els quatre clubs donen bon servei a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, creu que si es construeix un nou camp a Sant Cugat podria acollir-se sense problemes aquesta nova entitat.

Josep Maria Fèlez

Les instal:lacions municipals estan molt saturades i veurem com se soluciona aquest problema.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa al Sant Cugat Esport, el seu màxim responsable, Llorenç Santasusagna, afirma que l'oferta de futbol a la nostra ciutat està ben coberta.

Llorenç Santasusagna

L'oferta del futbol a la nostra ciutat està ben coberta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



I l'altra entitat, el CFU Mira-sol Baco, a través del seu president en funcions, Joan Salabert, explica que és positiu pel futbol base, però la falta d'espai és el gran problema.

Joan Salabert

És positiu pel futbol base, però un problema a nivell d'espai.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




De moment es deconeix on s'instal·laria la futura escola de l'Espanyol a la nostra ciutat, però el club barceloní està pendent de l'Ajuntament per saber on s'ubicaria el seu terreny de joc.