Aermodelisme de nivell a Sant Cugat

Entitats

Publicat el 8/set/07 per Ramon Salmurri

El Club d'Aeromodelisme Sant Cugat organitza aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya i d'Espanya de la modalitat. Joan Rombaut, del club santcugatenc, és un dels grans favorits al triomf d'aquesta competició, que tindrà lloc al PAV-3.

13 dels millors pilots d'Aeromodelisme i Radiocontrol del país seran aquest dissabte i diumenge a Sant Cugat participant al Campionat d'Espanya i Catalunya de la modalitat. 4 dels 13 pilots són membres del club santcugatenc: es tracta de Xavi Lozano, Miquel Baldi, Jaume Modol i Joan Rombaut. Rombaut, de tan sols 16 anys, és un dels grans favorits tant al títol català com a l'estatal, que es disputen simultàniament. Paco Valenzuela, president del Club d'Aeromodelisme i Radiocontrol Sant Cugat, no dubta del triomf de Rombaut.

Paco Valenzuela

El més important és passar-ho bé, i si a més guanyes, doncs millor. Jo estic segur que guanyarà Rombaut

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La competició, que s'iniciarà dissabte a les tres del migdia al Pavelló 3 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla Municipal del Celler, consta de dues categories, A i B. La categoria A, amb sis pilots, és per als professionals, mentre que la B és per als amateurs.
Aquesta activitat està enmarcada en els actes de celebració dels 25 anys del naixement del club santcugatenc.