La Coordinadora continua buscant president

Entitats

Publicat el 8/nov/06 per Joan Garcia

La Coordinadora d'Entitats Esportives continua a la recerca de president després de la reunió d'aquest dimarts. De moment no hi ha cap candidat i per tant Ramon Martos continua com a president en funcions de l'entitat. La reunió del 12 de desembre ha de servir per conèixer si hi ha nou president i sinó es formaria una junta gestora.

Una nova reunió i cap conclusió clara. De moment no hi ha cap candidat a la presidència de la Coordinadora d'Entitats Esportives i s'ha emplaçat al 12 de desembre com la nova data per conèixer si hi haurà nou president. Ramon Martos, president en funcions de la plataforma, explica la situació de l'entitat.

Ramon Martos

De moment no hi ha cap candidat a la presidència de la plataforma


A la reunió també es va deixar clar que a partir del mes vinent cada club que forma part de la coordinadora designarà un o una vocal dins d'aquesta plataforma. Martos creu que la decisió és molt positiva per formar comissions de treball.

Ramon Martos

Els representants dels clubs a la coordinadora no només han de ser els presidents


Els diferents membres de la coordinadora també van comentar la possibilitat de crear diferents criteris d'actuació de la plataforma per millorar el funcionament d'aquesta plataforma.