El CAR compra l'última parcel·la que li restava

Entitats

Publicat el 17/oct/06 per Albert Ferran

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat ha formalitzat la compra de l'única parcel·la de les seves instal·lacions que no tenia i, d'aquesta manera, es converteix en el propietari de tota la superfície d'aquest complex esportiu. Aquesta operació permetrà impulsar la definitiva modernització del centre.

La compra dels terrenys a la Tresoreria General de la Seguretat Social s'ha taxat en uns 10,36 milions d'euros. L'adquisició d'aquesta parcela, d'una superfície de més de 57.000 metres quadrats, que inclou les dos residències per esportistes, el menjador, la cuina i els serveis mèdics, permetrà executar el projecte de modernització del complex.

La Generalitat invertirà 2,8 milions d'euros en millores, dels quals 2,2 milions es destinaran a la modernització de les habitacions i altres espais de la residencia d'esportistes. Els 600.000 euros restants serviran per finançar diverses obres de remodelació de les instal·lacions.

A més a més, el govern espanyol, a través del Consejo Superior de Deportes, i el govern català tenen previst una inversióp conjunta de 36 milions d'euros per desenvolupar els projectes del Pla Director acordat entre ambdues parts per renovar les instal·lacions. Entre les actuacions previstes, es construirà una piscina de 50 metres, una piscina de salts i 10 sales per a la pràctica de l'halterofília, les arts marcials, la boxa o el tennis de taula entre d'altres.