La coordinadora i la Regiduria d'esports a l'espera de tancar acords

Entitats

Publicat el 18/abr/06 per Joan Garcia

La Regiduria d'Esports i la Coordinadora d'Entitats Esportives esperen tancar alguns acords a mitjans de maig. Així ho ha manifestat el president de la plataforma esportiva, Ramon Martos, a Ràdio Sant Cugat. La renovació dels criteris de subvenció, la revisió de les subvencions d'aquest curs i l'entrada d'un representant dels usuaris d'UBAE a les reunions entre Ajuntament i l'empresa gestora van ser els temes principals de la reunió.

Fa unes setmanes, el regidor d'esports, Xavier Cortés, i la coordinadora d'entitats esportives, a través del seu president, Ramon Martos, van mantenir una reunió amb diferents temes sobre la taula. Els més urgents són els que fan referència a la modificació dels criteris de subvenció, la revisió de les subvencions d'aquesta temporada i la participació d'un representant dels usuaris d'UBAE a les reunions entre l'Ajuntament io l'empresa gestora.
D'altra banda, Ramon Martos s'ha mostrat molt crític amb la política d'instal.lacions esportives de l'Ajuntament. Segons Martos, hi ha un estancament en aquest aspecte des de fa molts anys.

Ramon Martos

Esperem arribar a acords molt aviat amb la Regiduria d'Esports


La propera reunió entre la Regiduria d'Esports i la Coordinadora d'Entitats Esportives està prevista per mitjans de maig.