El Campionat de Catalunya d'helicòpters a Sant Cugat per Festa Major

Entitats

Publicat el 28/mar/06 per Joan Garcia

El campionat de Catalunya d'Helicòpters de radiocontrol, puntuable per l'Estatal, es disputarà l'1 de juliol a la nostra ciutat amb l'organització del Club Aeromodelisme Sant Cugat. Així ho va acordar l'Assamblea Ordinària de l'entitat que preveu un pressupost de 2000€ per aquest acte. El president del club, Paco Valenzuela, també va explicar que ja preparen els actes de celebració dels 25 anys de l'entitat.

L'Assamblea Ordinària del Club Aeromodelisme Sant Cugat va decidir que el campionat de Catalunya d'helicòpters de Radiocontrol es farà al camp de vol de Can Graells el dia 1 de juliol en motiu de la festa major de la nostra ciutat. L'organització anirà a càrrec de l'entitat santcugatenca amb un pressupost de 2000€. Paco Valenzuela, president del Club Aeromodelisme Sant Cugat, comenta l'alt nivell d'aquesta competició.

Paco Valenzuela

Aquest campionat de Catalunya és un fet molt important per Sant Cugat


L'entitat santcugatenca cumpleix l'any vinent els vint-i-cinquè aniversari. Des de l'entitat ja es preparen els actes de celebració. Valenzuela explica les diferents etapes que ha viscut el club.

Paco Valenzuela

Esperem que Can Graells sigui la nostra instal.lació per molts anys


Valenzuela va comentar altres aspectes del club com la falta d' espònsor després de la marxa de CIC-3. L'entitat santcugatenca compta a l'actualitat amb 192 socis.