El conflicte Júnior- Fitnessalud, pendent d'una reunió decisiva

Entitats

Publicat el 21/mar/06 per Joan Garcia

El conflicte entre el Júnior i Fitnessalud, l'empresa que gestiona les instal.lacions del club santcugatenc, està pendent d'una reunió decisiva per aquesta setmana. El president del Júnior, Xavier Riba, ha assegurat a Ràdio Sant Cugat que l'acord entre les dues parts està bastant allunyat, però confia que s'arribi a una bona solució. L'origen del conflicte s'inicia quan Fitnessalud designa a Toni Forrellat com a director esportiu de la secció d'hoquie herba i aquesta decisió no es ben rebuda per part del club.

Després de la dimissió de la comissió tècnica d'hoquei herba del Júnior i també de les diferents reivindicacions fetes pels jugadors i jugadores del primer equip, la crisi entre Fitnessalud i el Júnior té difícil solució. Aquesta setmana hi ha una reunió entre les dues parts per acostar postures. El problema surgeix fa pràcticament un mes quan Fitnessalud designa a Toni Forrellat com a director esportiu de la secció d'hoquie herba i aquesta decisió no es ben rebuda per part del club. El nostre company Joan García ha parlat amb el president del Júnior, Xavier Riba, per comentar la darrera hora d'aquest conflicte.

Xavier Riba

Esperem que s'arribi a un acord entre el nostre club i Fitnessalud


Recordem que l'acord entre Fitnessalud i el Júnior es va segellar l'any 2001 i que t'e una durada de 35 anys prorrogable fins als 50. Aquesta setmana coneixerem si la reunió serveix per debloquejar l'assumpte.