La Coordinadora no entén els canvis de conceptes en els criteris de subvenció

Entitats

Publicat el 15/feb/06 per Joan Garcia

La coordinadora d'entitats esportives no entén que es canviïn conceptes en els criteris de subvenció i que tampoc s'hagi informat en quin moment es troba el Pla Director d'equipaments esportius. Ramon Martos, president de la plataforma, demana explicacions a la Regiduria d'Esports.

La reunió de la Coordinadora d'Entitats esportives d'aquest dilluns ha posat sobre la taula una sèrie de temes que demanen solució ràpida. Així almenys ho entén el president d'aquesta plataforma, Ramon Martos.
El primer tema, que ocupava la reunió de la coordinadora, va ser l'esborrany que ha fet la plataforma esportiva dels criteris de subvenció amb alguns canvis que seran presentats al regidor d'esports, Xavier Cortés, properament.
I relacionat amb aquest tema, Ramon Martos s'ha queixat del canvi que s'ha produït en els criteris de subvenció en un apartat molt concret. Martos explica la situació.

Ramon Martos

No es pot canviar res dels criteris de subvenció sense acord amb la coordinadora


El segon tema de la reunió fa referència al Pla Director en que treballa la regiduria d'Esports en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Segons Martos ja fa molt de temps que no es coneix en quin punt es troba aquest pla i també destaca la necessitat d'instal·lacions que té Sant Cugat degut al creixement urbanístic i de població.

Ramon Martos

No hi ha cap avanç en el pla director


L'últim dels temes és la gestió de les instal·lacions. Un exemple és el fitness de la Rambla del Celler a càrrec d'UBAE. Martos sol·licita que un representant dels usuaris sigui present a les reunions entre l'Ajuntament i l'empresa gestora per tal que les queixes arribin de manera ràpida.

Ramon Martos

Un representant dels usuaris de les instal.lacions a les reunions entre Ajuntament i empresa gestora ajudaria a què les queixes arribessin més ràpid a l'administració


Haurem d'esperar la resposta que dona a tots aquests temes el regidor d'esports, Xavier Cortés.