Les instal·lacions de Coll Favà es rebatejaran amb el nom de Jaume Tubau

Entitats

Publicat el 18/gen/06 per Carme Reverte

La zona esportiva de Coll Favà portarà el nom de Jaume Tubau. Així ho ha decidit la comissió ciutadana que ha treballat en els actes d'homenatge a la figura de l'exregidor d'instal·lacions esportives. El dia 5 de febrer tindrà lloc aquest homenatge, que ha aplegat entitats i persones de diferents àmbits, entre ells l'esportiu.

La proposta del Sant Cugat Esport de batejar la ZEM de Coll Favà amb el nom de Jaume Tubau ha estat aprovada per la comissió ciutadana, encarregada d'elaborar l'homenatge a qui va ser regidor d'Instal·lacions esportives. Entitats relacionades amb l'àmbit del comerç, la gent gran i l'esport han treballat plegades sota la supervisió del regidor de relacions institucionals, Jordi Puigneró per tal de consensuar un únic programa.

Miquel Garcia, directiu del SCE i portaveu d'aquesta comissió, explica que el principal objectiu era trobar quelcom perdurable en el temps.

Miquel Garcia

El primer objectiu era trobar alguna cosa perdurable en el temps i hem decidit rebatejar les instal·lacions de Coll Favà amb el nom de Jaume Tubau.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde Lluís Recoder assegura que la proposta de rebatejar les instal·lacions esportives de Coll Favà amb el nom de Jaume Tubau és bona i adient a la personalitat de l'exregidor.


Lluís Recoder

Personalemnt em sembla una bona proposta i molt adient a la personalitat d'en Jaume.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'homenatge a Jaume Tubau, en que hi participaran entitats d'àmbits tan diferents com l'esportiu, el comerç i la gent gran, tindrà lloc el dia 5 de febrer. A les 11 del matí començaran els actes a la Zona Esportiva Municipal de Coll Favà on es descobrirà la placa que acompanyarà un roure a l'entrada d'aquest equipament. Després dels discursos, l'Orquestra Sinfònica del Vallès interpretarà l'himne "El cant dels ocells" i els Castellers faran un pilar amb una pinya que vol ser popular, amb la participació dels ciutadans.

Un cop a l'interior del recinte la Cobla Sant Jordi i l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, interpretaran i ballaran la "Santa Espina", en què també podran participar les entitats fent una gran rotllana, que a l'interior formarà el nom de Jaume amb la participació d'escolars de la ciutat.

A les 12 del migdia és previst que comenci el triangular de futbol entre els veterans de Barça, l'Espanyol i el SCE, que intentarà presentar un equip amb jugadors que van compartir amb Jaume Tubau la seva etapa de futbolista. La sacada d'honor anirà a càrrec de Miquel Tubau, fill d'en Jaume. Durant el primer descans d'aquest torneig l'Esbart i La Cobla Mediterrània, ballaran i interpretaran la dansa del "Paga-li Joan".

L'homentage continuarà a la tarda durant el lliurament dels Premis Ciutat de Sant Cugat. Durant aquest acte l'alcalde lliurarà a la familia de Jaume Tubau la medalla d'or de la ciutat a títol pòstum.