L'EMD de Valldoreix organitza activitats per als més petits durant el Nadal

Entitats

Publicat el 15/des/05 per Imma Torres

L'EMD Valldoreix organitza un conjunt d'activitats perquè els més petits s'entretinguin durant les vacances de nadal. Inflables per als més menuts i pràctiques d'esports com el bàsquet, l'handbol o el voleibol per als més grans són les activitats que s'oferten.

L'oferta lúdico-esportiva per als més petits durant les vacances de Nadal és força extensa. Els dies 27, 28, 29 i 30 d'aquest mes de desembre l'EMD de Valldoreix ofereix diferents activitats segons les edats de la mainada. Els més petits podran gaudir dels mòduls inflables que se situaran a l'esplanada de davant la seu de l'EMD i a la zona del casal de cultura. Per als més grans hi ha uns altres tipus d'activitats més encarades a la pràctica de l'esport, tal com explica la vocal d'esports de l'EMD de Valldoreix, Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

S'organitzaran tornejos de bàsquet, handbol i volei per als més grans

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les activitats estan obertes a tots els nens i nenes que hi vulguin participar, ja que seran gratuïtes i no cal fer inscripció prèvia per accedir-hi. En els propers dies es repartiran fulletons informatius als ciutadans amb les dates, els horaris i les activitats lúdico-esportives per les vacances de Nadal.