L'aixecament del parquet del PAV-2 provoca la reubicació de cinc clubs

Entitats

Publicat el 3/nov/05 per Joan Garcia / Carme Reverte

L'aixecament del parquet del PAV-2 ha provocat que l'Handbol Sant Cugat, el Patí Hoquei Sant Cugat, l'Escola de Patinatge Artístic el Winterthur Sant Cugat i el Club Hoquei Valldoreix hagin estat reubicats en altres instal·lacions per fer els entrenaments i els partits oficials. Segons el regidor d'Esports Xavier Cortés l'arrenjament trigarà una setmana.

La humitat és una de les causes que s'apunten per justificar l'aixecament del parquet del PAV-2, segons ha informat el regidor d'Esports a aquesta emissora. Els problemes ja van apareixer dissabte passat, el que va obligar a traslladar partits a altres instal·lacions. El Patí Hoquei Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic són els més afectats ja que hauran d'entrenar-se a l'aire lliure amb el fred i la humitat de la pista de terratzo de Coll Favà. Així ho manifesta la directora esportiva de l'EPA, Cristina Muñoz.

Cristina Muñoz

Aquest fet posa de manifest que fan falta més instal.lacions cobertes a Sant Cugat

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Miquel Soler, president del Patí Hoquei Sant Cugat, també destaca la humitat que es trobaran a la pista Mèndez de Coll Favà.

Miquel Soler

Entrenar a pistes a l'aire lliure dificultat el patinatge


Soler valora aquesta situació de desgràcia però ho atribueix a una qüestió fortuita.

Miquel Soler

És una desgràcia que hagi passat això al PAV-2

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La resta de clubs afectats són el Winterthur Sant Cugat i l'Handbol Sant Cugat. Aquestes dues entitats han estat reubicades provisionalment a la pista Mèndez i al gimnàs de l'escola Joan Maragall. Antonio López, directiu de l'Handbol Sant Cugat, comenta les solucions que s'han buscat.

Antonio Lòpez

Les colucions han de ser ràpides

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor d'Esports Xavier Cortés ha avançat a Ràdio Sant Cugat que el problema podria estar solucionat en una setmana.

Xavier Cortés

Hi ha un problema d'humitat. Les tasques de reparació començaran com a molt dimarts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Així doncs el temps perquè l'activitat esportiva d'aquesta instal·lació torni a la normalitat es redueix de les 3 setmanes que s'havien previst en un principi a 7 dies. El parquet del PAV-2 fa dos anys que es va instal·lar, com una millora més en les obres de remodelació, que l'Ajuntament va fer en aquest equipament.