Rubén Peris (Volta Ciclista Catalunya): 'Animo els santcugatencs a venir el dia 28 de març'

El president de la UCSC, Rafa Robledo, i el director de La Volta, Rubén Peris, al plató de Cugat tv

Ciclisme

Publicat el 16/mar/10 per Ramon Salmurri

El director de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubén Peris, convida, en una entrevista a Cugat tv, tots els santcugatencs a apropar-se a l'última etapa de la 90a edició de la Volta, que sortirà de Sant Cugat el dissabte 28 de març. La darrera etapa d'aquest Gran Premi Esport Parc Internacional sortirà des dels terrenys de l'Esport Parc Internacional i arrancarà a les onze del matí (11:00h). Mira aquesta entrevista a Cugat Tv.

El propi director de La Volta, Rubén Peris, ha explicat en aquesta entrevista a Cugat tv com funcionarà la sortida d'etapa.

Rubén Peris

Es monta el control de signatures en un recinte tancat per tal de que el públic pugui venir a veure els corredors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










El traçat definitiu d'aquesta darrera etapa encara no està definit, a causa de les obres de reforma a la carretera BP-1413 que porta a Cerdanyola.

Des d'una hora abans, els 22 equips i corredors que participen en aquesta Volta seran presents a la línia de sortida, on atendran els aficionats que ho desitgin. Un dels que hi serà segur és el president de la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC), Rafa Robledo, que també ha passat pels estudis de Cugat tv. Robledo ha desvetllat que, des de la UCSC, no organitzaran cap acte especial en motiu d'aquest esdeveniment.