El ciclista Adolfo Tannenbaum, classificat per al Mundial de gravel

El santcugatenc assoleix el bitllet mundialista després d'una bona actuació a Girona

Adolfo Tannenbaum durant una cursa / Foto: Cedida

Ciclisme

Publicat dimecres per Joan Garcia

El ciclista santcugatenc, de l'equip Brevet CC Sant Cugat, Adolfo Tannenbaum s'ha classificat per al Mundial de gravel que es disputarà el 6 i 7 d'octubre a Bèlgica. Tannenbaum ha aconseguit el bitllet mundialista després de finalitzar a la posició 21 a la categoria de 45-49 anys. El santcugatenc fa més d'una vintena d'anys que competeix en aquesta modalitat híbrida que barreja el ciclisme de muntanya i de carretera. Aquesta serà la segona participació en un Mundial del ciclista local.

Pioner en gravel, Adolfo Tannenbaum continua fent història en aquesta modalitat ciclista que va néixer fa més d'una desena d'anys als Estats Units i que poc a poc ha experimentat un boom a nivell mundial. Tannenbaum ja va disputar, fa molts anys, el primer Mundial on va finalitzar a la posició 25 de la seva categoria.

Amb la primera experiència ja viscuda, el santcugatenc gaudeix d'aquest esport on és un dels pioners de la modalitat a Catalunya i ressalta el nou èxit assolit amb la classificació per a la cita mundialista.




DECLARACIONS

Adolfo Tannenbaum

És molt difícil aconseguir una plaça per al Mundial i és un gran premi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio