Trullās i Almiņana, convocats amb la selecciķ

Ālex Trullās

boccia

Publicat el 26/gen/11 per Pablo Vazquez

Els jugadors de boccia santcugatencs Ālex Trullās, d'ASDI Sant Cugat, i Mireia Almiņana, d'ASPACE Esports de Barcelona, han estat seleccionats amb Catalunya per disputar el Campionat d'Espanya d'Autonomies, que serā a Lleida el 4 de marį. Trullās ho farā en categoria BC4 i Almiņana en BC1.

Aquest cap de setmana s'ha realitzat una concentraciķ al CAR de Sant Cugat, en la qual els entrenadors de la selecciķ catalana de boccia han observat els jugadors preseleccionats. Entre ells hi havia tres santcugatencs: Ālex Trullās i Malena Escartín d'ASDI i Mireia Almiņana d'ASPACE. D'aquest grup n'ha sortit la llista definitiva de convocats, entre els quals hi figuren els noms de Trullās i Almiņana.

La responsable de la secciķ de boccia d'ASDI, Liliana Pucci, s'ha mostrat molt satisfeta per la convocatōria del seu jugador Ālex Trullās.

Liliana Pucci

Per a tot l'equip d'ASDI aquesta convocatōria és un gran incentiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Així doncs, dos jugadors de boccia santcugatencs vestiran la samarreta de la selecciķ catalana al Campionat d'Espanya d'Autonomies que es disputarā el 4 de marį a Lleida.