El masculí de la UESC guanya el Mollet B amb un triple al darrers segons


  • Comparteix:

Els santcugatencs tornen a assaborir el gust de la victòria

Els santcugatencs tornen a assaborir el gust de la victòria

L'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) guanya per la mínima (74-73) contra el Mollet B amb un triple de Roger Dam a falta de tres segons per al final a la jornada 25 del grup 2 de Copa Catalunya. Després d'anar per sota en el marcador durant bona part del matx, la remuntada santcugatenca s'ha basat en el canvi de sistema defensiu trencant així una ratxa de tres derrotes consecutives.

Els santcugatencs no han sortit molt centrats i ho han aprofitat els visitants per anar per endavant gairebé els tres primers quarts. Ha estat quan David Lizano ha canviat el sistema defensiu que els locals han començat a retallar distàncies en el marcador tornant-se a ficar en el partit.

A partir d'aquest moment el partit ha tingut alternatives i s'ha arribat al final amb el Mollet B dos punts a dalt. A falta de tres segons ha estat Roger Dam el que ha aconseguit el triple que ha donat la victòria als santcugatencs. Un victòria que com comenta David Lizano necessitava l'equip per trencar la ratxa de tres derrotes consecutives que acumulava.

David Lizano

Portavem tres derrotes i algunes havent-nos remuntat el partit. Necessitàvem un final així amb victòria per agafar moral.


Els santcugatencs sumen 14 victòries i es mantenen en 6a posició. Durant el matx s'ha lesionat Dani Pines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.