Can Cabassa patrocina a quatre equips de la UESC


  • Comparteix:

El restaurant Can Cabassa Castaño amplia el seu patrocini a 5000€ destinats als dos sèniors i els dos cadets femenins de la UESC. Valentí Feixas, president de la UESC, ha destacat el compromís de l'empresa santcugatenca per segon any consecutiu. Amb aquest patrocini, el club santcugatenc ha aconseguit que tots els conjunts estiguin esponsoritzats.

La presentació del patrocini entre la UESC i Can Cabassa Castaño es va fer al restaurant santcugatenc. Diferents jugadores del cadet i del sènior, vestides amb les samarretes de la UESC i amb el logo de Can cabassa es van fer les fotos pertinents amb Domingo Castaño, directotr de Can Cabssa, i amb el president de la UESC, Valentí Feixas. Feixas es va mostrar molt agraït amb el patrocini de Can Cabassa.

Valentí Feixas

Estem molt agraïts que Can Cabassa colabori per segon any consecutiu amb la UESC


Recordem que Can Cabassa aporta 5000€ destinats a quatre equips, els dos sèniors i els dos cadets. Domingo Casatñoa comenta que é3s un esforç per la seva empresa, però que val la pena ajuda a la UESC.

Domingo Castaño

L'esforç que fem és important, però estem molt contents d'ajudar a la UESC


La UESC ha aconseguit que tots els equips de la secció tinguin espònsor, un fet important per la economia del club.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.