El filial de la UESC passa per sobre del Qbasket en el derbi de Sant Cugat

Els vermell-i-negres han estat molt superiors als seus veïns i ja miren cap a l'ascens de categoria


  • Comparteix:

El derbi santcugatenc de bàsquet masculí torna a quedar-se del costat de la UESC. El segon equip de la UESC ha superat amb contundència (87-52) el Qbasket Sant Cugat en la quinzena jornada de la Segona Catalana. La pissarra de Francisco Javier Camacho ha estat molt més eficaç que el plantejament de la banqueta rival, on el nouvingut al gener, Àlex Avilés, no ha pogut fer res per frenar l'ofensiva vermell-i-negra. Una nova victòria de la UESC que ja en suma 11 i es troba a una victòria dels dos líders del grup, el CB Santpedor i el Sant Pere. La pròxima jornada, d'aquí a dues setmanes, els vermell-i-negres rebran al líder del grup, mentre que el Qbasket Sant Cugat rep el Collbaix Bàsquetoms, penúltim classificat.

L'equip vermell-i-negre ha sortit a una pista del Pav 1, plena a vessar, molt més endollats que els rivals de la ciutat. Liderats pels 18 punts de Marc Menescal, el filial de la UESC ha començat a posar terra pel mig a base de triples i cistelles de mèrit. Un Qbasket inoperant ha intentat apropar-se al marcador, però sense èxit. Amb això, el derbi santcugatenc ha arribat al descans amb un avantatge important per l'equip dirigit per Francisco Javier Camacho (48-23).

A la represa, els locals han continuat oferint un recital de punts. Una segona part on la UESC s'ha lluït sobre la pista arribant a una diferència de 38 punts. Finalment, els vermell-i-negres s'han acabat imposant amb solvència (87-52) i tornen a batre al Qbasket en el derbi del municipi després que ho fessin a la primera volta.




Francisco Javier Cam

Pugen dos de categoria i estem allà a dalt i ho intentarem fins al final



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.