El Taller Jeroni de Moragas s'emporta el trofeu del Torneig de Bàsquet inclusiu

Una nova activitat emmarcada en la setmana del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i on hi ha col·laborat la UESC


  • Comparteix:

Els dos equips després del partit disputat al pav 3 / Foto: Cugat Mèdia

Els dos equips després del partit disputat al pav 3 / Foto: Cugat Mèdia

El Taller Jeroni de Moragas ha guanyat el partit contra el Grup Catalònia, un enfrontament entre les dues associacions on el resultat ha estat el menys important. Sobre la pista del pav 3, membres de les dues fundacions han gaudit d'un esport com és el bàsquet en una activitat emmarcada en la setmana del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Un partit que ha fet vibrar els espectadors del pavelló, plena de familiars i altres membres del Taller Jeroni de Moragas i Grup Catalònia en la jornada festiva d'aquest divendres. Una activitat on ha col·laborat la UESC, una entitat santcugatenca que també ha volgut formar-hi part.

De fet, la taula del partit ha estat formada per jugadors de l'equip de la UESC ASDI qui han sumat els punts en el lluminós. El vicepresident de la UESC, Jordi Llagostera, ha valorat molt positivament l'activitat i s'ha mostrat satisfet de la participació del club. A més, la implicació del club santcugatenc amb l'esport inclusiu continua creixent. "Estem mirant d'organitzar un torneig amb l'equip ASDI per Nadal", ha explicat Llagostera.




Jordi LLagostera

Nosaltres tenim l'equip UESC ASDI que participa en la competició regular de la lliga i a més participem en diferents tornejos i estem intentant organitzar per Nadal un torneig



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.