La UESC guanya el Círcol Cotonifici i segueix invicte en el seu retorn a Copa Catalunya

Els vermell-i-negres han superat els badalonins (74-58) i sumen dues victòries consecutives


  • Comparteix:

Els santcugatencs encadenen dues jornades consecutives guanyant / Foto: UESC

Els santcugatencs encadenen dues jornades consecutives guanyant / Foto: UESC

El primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat ha sumat una nova victòria després d'imposar-se (74-58) al Círcol Cotonifici Badalona en el partit corresponent a la segona jornada del grup 3 de Copa Catalunya. Els vermell-i-negres, nouvinguts a la categoria després de consumar el descens de Lliga EBA la temporada passada, sumen dues victòries en les dues primeres jornades de competició i són, a hores d'ara, ferms candidats a ocupar la part capdavantera de la classificació.

El matx ha estat molt igualat en tot moment i no ha estat fins al darrer període que els santcugatencs, entrenats per Gabi Payet, han premut l'accelerador per acabar de certificar la segona victòria de la temporada.

Amb tot, el duel ha començat amb tots dos conjunts poc encertats de cara a cistella. Els petits detalls i la qualitat dels nous fitxatges han estat factors clau pels santcugatencs, que han marxat al descans per sobre en el marcador (34-30) gràcies a les actuacions individuals de Brian Amabilino i de Nana Harding, dues de les noves incorporacions que enguany han de dur la batuta ofensiva de la UESC.

A la represa, els santcugatencs s'han trobat força més còmodes i han apujat el nivell a tots dos costats de la pista, fet que els ha permès ampliar una mica més les diferències. Ara bé, quan tot semblava dat i beneït, els badalonins s'han refet i han igualat el duel, però els locals han reaccionat a temps i, un parcial final de 20 a 3 per part dels vermell-i-negres, ha fet decantar la balança a favor de la UESC (74-58).

El tècnic del conjunt santcugatenc, Gabi Payet, ha valorat molt positivament la feina de l'equip i ha destacat que seguir encadenant victòries és "molt important per assolir els objectius marcats".

Amb aquesta victòria, els homes de Gabi Payet sumen la segona victòria consecutiva i refermen el lideratge del grup 3 de Copa Catalunya. La setmana vinent, la UESC rebrà la visita del Bàsquet Sant Gervasi, rival que ocupa la part baixa de la classificació i que encara no ha sumat cap triomf en aquest inici de lliga.




Gabi Payet

El Círcol és un molt bon equip i ens va posar les coses molt difícils, però finalment, per desgast, vam poder sumar una victòria important de cara a continuar treballant pels objectius



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.