Norberto Guerra deixa de ser el tècnic de la UESC masculina

Entrenador i club han decidit trencar la relació de mutu acord


  • Comparteix:

Norberto Guerra deixa de ser l'entrenador de la UESC / Foto: UESC

Norberto Guerra deixa de ser l'entrenador de la UESC / Foto: UESC

Norberto Guerra deixa de ser l'entrenador del primer equip de la UESC masculina a Lliga EBA després de gairebé tres temporades a l'entitat. Tècnic i Club han decidit separar camins de mutu acord. La mala dinàmica de l'equip, en zona de descens, i els darrers resultats han precipitat l'adéu de Guerra. L'entrenador va aconseguir l'ascens per primera vegada a categoria estatal dels santcugatencs i els va mantenir la passada temporada. El club santcugatenc anunciarà a les properes hores el nou tècnic fins a final de temporada.

Quatre victòries i 11 derrotes després de 15 jornades. Aquest és el balanç de la UESC aquesta temporada i que l'han dut a l'avantpenúltima posició i a dos triomfs de la salvació quan resten 7 en joc.

El club busca un revulsiu i després de derrotes destacades, a la pista del SESE o la darrera davant el Martinenc, rival directe a la lluita per la permanència. El club santcugatenc ha volgut agrair la tasca feta per Norberto Guerra. "Ha estat un exemple per a tots, una persona molt professional, que passarà a la història per haver pujat l'equip a Lliga EBA", ha apuntat el director esportiu de la UESC, Dani José.

Amb aquesta decisió, Guerra confia que l'equip canviï la dinàmica i el rumb.




Norberto Guerra

Faig un pas al costat perquè l'equip tingui una bona dinàmica.

Dani José

Norberto ha estat un exemple per a tots, una persona molt professional. Passarà a la història per haver pujat l'equip a Lliga EBA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.