Una UESC erràtica en atac cau derrotada davant un efectiu Salou

Els santcugatencs es veuen superats per (67-74) davant el conjunt tarragoní

El primer equip masculí de la UESC cau derrotat (67-74) davant el Salou a la jornada 14 del grup C1 de la Lliga EBA de bàsquet. Els santcugatencs han dominat els dos primers quarts, però a la segona meitat han pagat molt cares les pèrdues de pilota en atac. Els visitants han exhibit un potent joc interior que ha deixat a la UESC sense reacció. Els de Norberto Guerra es troben en descens, però a un sol triomf de sortir d'aquesta zona i la propera jornada visiten un rival directe, Es Castell, que ocupa la primera posició de permanència.

El partit ha començat amb bon peu per a la UESC que ha encistellat molt fàcil als primers minuts de joc, però el Salou també ha donat ràpida resposta. La igualtat s'ha mantingut en tot moment, això si amb un baix percentatge d'encert amb un 12 a 9 al final del primer quart.

El segon període ha mantingut la dinàmica de poc encert dels dos conjunts i la UESC ha arribat al descans amb un ajustat 32 a 31.

A la represa, s'ha trencat el partit amb un Salou molt encertat i un conjunt local molt erràtic en atac i sota el tauler. Els visitants han marxat al marcador amb un 51 a 63 al final del tercer quart.

El darrer període ha estat molt trencat amb anades i vingudes dels dos equips, però amb un conjunt tarragoní que ha interpretat millor el joc per acabar enduent-se el triomf.