El Bàsquet Girona deixa Robert Cosialls sense fitxa a meitat de temporada

El santcugatenc fitxa pel Palmer Alma Mediterránea Palma


  • Comparteix:

Imatge de Robert Cosialls amb el Bàsquet Girona / Foto: Sergi Gerones

Imatge de Robert Cosialls amb el Bàsquet Girona / Foto: Sergi Gerones

El santcugatenc Robert Cosialls, format a les categories inferiors de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), ha deixat de formar part del Bàquest Girona i s'incorpora al Palmer Alma Mediterránea Palma, també de Lliga LEB Or. El conjunt balear és cuer i lluita per la permanència. La marxa de Cosialls de Girona ve marcada per l'arribada de l'argentí Máximo Fjellerup, nova incorporació del conjunt gironí. Cosialls va arribar al Bàsquet Girona al 2018 i era el jugador de la plantilla amb més partits disputats (106) al primer equip del club.

El jugador s'ha acomiadat del club amb un fil al seu compte personal de twitter.

El mateix conjunt gironí, que enguany competeix a LEB Or amb l'objectiu d'assolir l'ascens a la Lliga Endesa i que fa uns mesos ha incorporat Marc Gasol, ha confirmat que la baixa ve provocada per la falta d'espai per registrar jugadors a la Federació Espanyola de Bàsquet.

El pivot de Sant Cugat, que va arribar a competir a Copa Catalunya amb la UESC, va aterrar a Girona l'estiu del 2018 aconseguint fer-se un lloc a la segona màxima categoria del bàsquet estatal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.