La UESC fa història situant el júnior femení a Preferent, màxima categoria catalana

És la primera vegada que un equip femení de l'entitat juga en aquesta categoria


  • Comparteix:

L'equip júnior de la UESC de bàsquet és el primer conjunt femení de la història del club que juga a Preferent, màxima categoria catalana. Un total de 12 conjunts integren aquesta secció, que vol continuar la seva progressió i fer un salt competitiu en els propers anys. El president de la UESC, Vicenç Beltrán, té per objectiu equiparar el nivell competitiu de la secció masculina al de la femenina.

Imatge d'un partit de lliga de l'equip júnior / Foto: Cugat Mèdia
La UESC segueix competint a Preferent / Foto: Cugat Mèdia


Fita històrica de la UESC i de la secció femenina que ha assolit competir a Preferent i que després de finalitzar a la mitja taula la fase prèvia, s'ha assegurat seguir competint a la millor categoria de Catalunya la temporada vinent.

Tot i les diverses lesions i baixes que han patit durant aquesta primera part del curs, les santcugatenques s'han refet i han competit a un alt nivell. El director esportiu, David Rodríguez, lloa la capacitat de treball i la competitivitat de la plantilla i la feina dels tècnics.

Les jugadores entrenades per Joana Orive ja han assolit el repte de consolidar-se a la categoria. A partir de desembre jugaran la fase regular a Preferent B, sense cap altra fita que no sigui augmentar l'experiència.

Des del club han apostat per donar continuïtat al projecte i confien que aquest és un primer pas perquè la secció femenina tingui més categories instaurades a les màximes divisions catalanes. El president de la UESC, Vicenç Beltrán, creu que el camí iniciat per aquest equip ha de servir per a la resta de conjunts femenins per cercar divisions més altes.

Un equip cohesionat, treballat i que vol ser un mirall per a les més joves de l'entitat. Un conjunt i una fornada de jugadores que té molt a dir en el futur del club santcugatenc.




Vicenç Beltrán

Aquest grup de jugadores és el clar exemple de la línia que es va marcar.

David Rodríguez

Les jugadores estan competint a un gran nivell, tot i les lesions que han patit durant la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.