La UESC cau davant el SESE després de fallar un triple als darrers segons

Els santcugatencs finalitzen la primera volta en descens, a l'última posició

La UESC dona molt bona imatge malgrat la derrota / Font: Cugat Mèdia

La UESC de bàsquet perd (75-78) contra el SESE en el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga EBA Grup C-2. Els santcugatencs han fallat un triple en els darrers segons que hagués provocat la pròrroga. Els jugadors més destacats dels locals han estat Àlex Olivé, amb 16 punts i un 4/8 en triples, i Pol Rodríguez, amb 18 punts.

El partit ha començat de cara per als santcugatencs. L'avantatge inicial del SESE ha estat ràpidament retallat des de la línia de tir lliure i gràcies a un triple d'Àlex Olivé. Els de Norberto Guerra han donat la volta al lluminós, sobretot per l'encert en atac i la molt bona defensa. El bon joc dels locals els ha permès finalitzar el primer període amb 10 punts per sobre i un marcador de 22 a 12.

Al segon quart, els punts en segones oportunitats del SESE han fet que retallessin part de la distància. L'atac vermell-i-negre ha estat liderat per Pol Rodríguez que ha anotat dos triples i Nil Baqués que també ha estat encertat des de la línia de tres punts. El matx ha marxat al descans amb un marcador favorable per als santcugatencs de 40-36.

A la represa, els barcelonins han sortit més endollats. Els dos primers punts han arribat després d'una pèrdua dels locals que ha aprofitat Pape Sall per fer una esmaixada. A sis minuts per finalitzar el quart, el SESE ha donat la volta al lluminós gràcies a un triple, els visitants han situat un 45 a 46 en el marcador.

Un triple de Ndoye els ha permès als vermells-i-negres tornar a situar-se per sobre, però no ha estat suficient, ja que el joc barceloní ha estat superior. El tercer període ha finalitzat amb un marcador desfavorable de 57-59.

Al darrer quart, els visitants s'han desenganxat després de realitzar un parcial de 0-5 en els primers tres minuts. El partit s'ha igualat en els darrers instants i un triple d'Àlex Olivé quan faltaven 42 segons ha deixat els santcugatencs a només un punt.

A falta d'una possessió, el tècnic, Norberto Guerra, ha demanat un temps mort per buscar una jugada que els permetés endur-se el partit. Els santcugatencs, dos punts avall, s'han jugat un tir de la línia de tres que Àlex Olivé ha errat. Després de no agafar el rebot, Albert Prior ha provocat una falta. El SESE ha fallat el segon tir lliure, però, el llançament des de 9 metres de l'escolta Àlex Olivé, no ha aconseguit entrar a la cistella. Finalment, als de la UESC se'ls ha escapat un partit que ha finalitzat amb un 75-78.

El tècnic, Norberto Guerra, admet que han tingut "forces oportunitats de guanyar el partit". A més, felicita el rival pel "bon partit que han fet i per la victòria".

La UESC finalitza la primera volta cuer amb només una victòria. Si finalitzen en aquesta posició, els santcugatencs baixarien de categoria. Diumenge vinent, els vermell-i-negres visitaran la pista de l'Es Castell balear, tercer classificat.