El Qbasket Sant Cugat continua l'aposta per la vessant femenina i l'exigència esportiva


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat s'ha presentat aquest dissabte davant la seva afció al Pav 3 de la Rambla del Celler en una temporada exigent i plena de reptes esportius. Més de 200 jugadors i jugadores han desfilat pel parquet i on el creixement de la vessant femenina ja és una realitat amb quatre conjunts. El president del Qbasket Sant Cugat, Enrique Sánchez, ha definit la nova campanya com una 'gran aventura' i l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha felicitat el club per la seva aposta femenina.

El Qbasket Sant Cugat segueix creixent a ritme qualitatiu i quantitatiu amb els més de 15 conjunts que integren l'entitat per a la temporada 2019-2020. L'aposta esportiva és evident amb l'ascens del primer equip masculí a Copa Catalunya i la consolidació del sènior femení a Segona Catalana. L'aposta per una millora tècnico-tàctica sota la batuta del director esportiu, Albert Tolón, és una de les grans apostes del club santcugatenc. Els diferents equips amb els jugadors i jugadores s'han anat presentant davant el públic assistent que ha omplert el Pav 3 de la Rambla del Celler. El president del Qbasket Sant Cugat, Enrique Sánchez, ressalta l'aposta metodològica de l'entitat per a la nova temporada. L'alcaldessa, Mireia Ingla, destaca la joventut del club i les ganes de crèixer del club. La foto de família ha tancat l'acte i ha obert la porta de la temporada 2019-2020.






Mireia Ingla

Aquest Ajuntament sempre donà suport als clubs que aposten per la vessant femenina.

Enrique Sánchez

És una nova temporada, una nova aventura i en tenim moltes ganes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.