L'European International School assoleix un ascens històric a Segona Catalana


  • Comparteix:

Els jugadors celebren l'ascens / Foto: Cedida

Els jugadors celebren l'ascens / Foto: Cedida

L'equip de bàsquet de l'European International School ha aconseguit l'ascens a Segona Catalana després de guanyar aquest dissabte a la pista del cuer, el CB Sant Pere (55-71). Els santcugatencs certifiquen la primera posició a falta de dues jornades pel final de lliga al grup 7 de Tercera Catalana, i s'enduen el premi gros després d'una gran temporada en què acumulen un balanç de 25 victòries i només tres derrotes. El sènior de l'Europa puja de categoria en el seu primer any d'existència i després de la fase regular disputarà el play-off de campions de Tercera.

L'equip escolar tenia la primera oportunitat d'assegurar l'ascens aquest cap de setmana amb un doble enfrontament i no ha fallat en cap dels dos. Divendres es van desfer del Bàsquet Pia Sabadell (69-65) en un matx ajornat, i aquest dissabte han imposat la lògica a la pista de l'últim classificat, el Sant Pere de Terrassa.

L'entrenador de l'European International School explica que la competició ha estat més complicada del que mostren els resultats i destaca el sentiment de pertinença a l'escola.

David Martín

Ha sigut fruït d'un estil i una fiolosofia de joc que els jugadors han sabut interpretar molt bé. Hem creta un sentiment d'escola brutal perquè l'equip està format per professors, exalumnes i entrenadors de l'escola.


Després dels dos partits que resten de lliga, els santcugatencs disputaran la fase final de campions per trobar el millor equip de tots els grups de Tercera Catalana. El cap de setmana del 26 i 27 de maig serà l'eliminatòria prèvia a la 'final four', encara sense rival definit per a l'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.