La UE Sant Cugat exercirà de jutge davant el Sitges en l'últim matx de la fase regular


  • Comparteix:

Jordi Costa, base de la UESC

Jordi Costa, base de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina tanca aquest dissabte a les sis de la tarda la fase regular al grup 2 de Copa Catalunya davant el Bàsquet Sitges. Els santcugatencs ja no s'hi juguen res i es troben preparant el play-off d'ascens, mentre que els sitgetans esperen signar la salvació matemàtica i no haver de jugar una promoció de permanència. A hores d'ara hi ha un triple empat d'equips amb onze victòries que lluiten per aquesta fita.

La UESC ja va saber la setmana passada que el seu rival als quarts de final del play-off d'ascens a Lliga EBA, fase prèvia a la Final a Quatre, serà el CB Salou, precisament l'equip que acull el cap de setmana definitiu. Des de fa setmanes Cesc Senpau intenta trobar la manera d'arribar a aquest moment en el millor moment competitiu, i aquest dissabte té l'última prova davant un Sitges que s'ho juga tot. És vuitè però amb el mateix balanç que l'onzè, de manera que espera vèncer per evitar jugar-se la categoria a un play-out.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.