L'European International School, únic equip invicte del grup 7 de Tercera Catalana


  • Comparteix:

L'European International School, invicte / Font: Cedida

L'European International School, invicte / Font: Cedida

L'European International School és l'únic equip que encara no ha perdut al grup 7 de Tercera Catalana de bàsquet. Tot i ser un recent ascendit, l'equip dirigit per David Martín suma sis victòries i no ocupa la primera posició pel fet que encara té un partit pendent, corresponent a la tercera jornada, que jugarà el dissabte 18 de novembre. Èric Forné, jugador de l'equip, es mostra satisfet de la consolidació d'un conjunt sènior que vol ser el referent de la secció de bàsquet.

L'European International School ha protagonitzat un gran inici de campanya en el la seva estrena de competició a Tercera Catalana. Tot i aterrar per primera vegada a la categoria, compta els seus partits per victòries, amb triomfs en els enfrontaments que ha jugat davant Sabadell Sud, Viladecavalls, CB Ripollet B, CB Guinardó, CE Laietà i CB Castellar B.

Més enllà dels resultats, Èric Forné, jugador de l'equip i coordinador de la secció de bàsquet de l'escola, explica que la valoració de les primeres setmanes és molt positiva, per l'entesa i i la dinàmica del grup, i recorda que s'està acomplint amb l'objectiu de tenir un conjunt referencial per a l'entitat.

Èric Forné

Crear aquest equip referent per a totes les categories inferiors, i ser el màxim exponent d'aquest club de bàsquet dins l'escola.


Pel que fa a la fita esportiva d'aquesta temporada de l'equip, Forné ho té clar: el conjunt ha de ser coherent amb la línia de la secció i aspirar a allò que li possibiliti el nivell dels jugadors de la casa.

Eric Forné

Sempre he dit que els jugadors són els que ens posen en els nivells, no nosaltres, i amb el sènior passa una mica el mateix.


El proper partit dels santcugatencs és aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre a domicili davant el Bàsquet Nou Barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.