Albert Garcia, Xavi Coll, Marta Rosanas i Xavi Dorio: els coordinadors de la nova àrea esportiva de la UESC

La nova estructura tècnic del bàsquet de la UE Sant Cugat, amb Dani José al centre / Font : Uesc.cat

Bàsquet

Publicat el 8/jun/17 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat ha anunciat la nova estructura tècnica que dirigirà la secció de bàsquet del club, amb Dani José al capdavant com a director tècnic. A la branca masculina hi haurà Albert Garcia, encarregat de l'edat preinfantil i infantil, i Xavier Coll, que treballarà amb les franges cadet, júnior i sènior, mentre que a la branca femenina les categories preinfantils i infantils passen a dependre de Marta Rosanas, entrenadora del primer equip, i les cadet, júnior i sènior de Xavi Dorio, fins ara coordinador de tota l'àrea.

El nou director tècnic de la UESC, Dani José, ja té el seu equip de treball. La voluntat de José, en declaracions a la plana web oficial del club, passa per 'vetllar perquè els entrenadors se sentin acompanyats durant tota la temporada i segueixin la filosofia del club amb els seus equips'. A més, el director tècnic parla de treballar des de quatre pilars: 'ritme, motivació, entrenament integral i educació en valors'.

Àrea masculina
L'encarregat de les edats més joves serà un dels tècnics més consolidats de la casa, Albert Garcia, a qui les dues candidatures a les eleccions de la UESC van lloar. En les categories fins arribar a sènior, qui executarà el pla de treball serà el santcugatenc Xavier Coll, un dels noms a qui José va anunciar en la presentació de la candidatura. Coll té una àmplia experiència en el bàsquet d'elit i ha dirigit seleccions catalanes amb l'actual director tècnic de la UESC.

Àrea femenina
L'entrenadora del primer equip femení, Marta Rosanas, fa un pas endavant i augmenta pes en l'estructura esportiva. Amb la voluntat d'unificar treball de baix a dalt, José la situa com a responsable de les primeres edats, preinfantil i infantil. A partir d'aquí, Xavier Dorio, coordinador de la branca femenina fins ara, seguirà treballant en les categories cadets, júniors i sèniors.