La UE Sant Cugat femenina obre la segona volta a la pista del CB IPSI


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) enceta la segona volta aquest dissabte a un quart de vuit a la pista del Club Bàsquet IPSI, vuitè classificat del grup 2 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres es mantenen a només un partit de la salvació directa, mentre que les barcelonines tenen una victòria de marge respecte la promoció de permanència. La nova entrenadora de la UESC, Marta Rosanas, cerca el seu primer triomf a domicili.

Rosanas ha agafat l'equip en un dels punts del calendari més complicat, i és que dels quatre primers partit de l'entrenadora, tres són lluny de Sant Cugat. De fet, l'únic enfrontament que ha disputat com a local l'ha guanyat, una fita que intentarà repetir a la pista de l'IPSI. En aquest sentit, el pavelló de l'Eixample no és garantia de victòria local, tenint en compte que l'equip blau només ha guanyat la meitat dels vuit partits que ha disputat a casa.

La UESC és dotzena, dues posicions per sota de la que marca el tall de la salvació, i té per sobre el Joventut Les Corts i el Minguella, dos conjunts que, precisament, s'enfronten aquesta jornada al Pavelló de l'Illa Diagonal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.