Els veterans del FC Barcelona, plat fort de la presentació dels equips de la UE Sant Cugat


  • Comparteix:

La UESC tornarà a omplir de vermell-i-negre el pav 3

La UESC tornarà a omplir de vermell-i-negre el pav 3

L'equip de veterans del FC Barcelona serà la gran atracció de la festa de presentació dels equips de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) per a l'actual temporada, la 30a del club. L'acte, celebrat al pav 3, donarà el tret de sortida aquest dissabte a les sis de la tarda i clourà a la mitja nit. Més enllà del partit entre els veterans blaugranes i un conjunt de veterans i veteranes de la ciutat, hi haurà un matx de bàsquet unificat entre jugadors d'ASDI i de la UESC.

A més, l'entitat preveu una projecció d'imatges i vídeos, tot plegat abans de la tradicional presentació de les plantilles de les dues seccions, el bàsquet i el tennis taula, sobre el parquet. Després d'aquesta desfilada es farà l'entrega dels 'Premis Valors en l'Esport', abans de fer la fotografia de família. Una demostració de tennis taula i una activitat nocturna, que estarà organitzada pel preparador físic de la UESC, Jordi Costa, tancaran la jornada.

Pel que fa a les personalitats que hi assistiran, hi ha la confirmació de la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, del president de la Federació de Bàsquet, Joan Fa, i de Lancy Dodem, de la Fundació Vicente Ferrer, entre moltes altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.