La UESC femenina perd amb el Boet Mataró i diu pràcticament adéu a la permanència directa


  • Comparteix:

La UESC femenina ha sumat una nova derrota a la lliga

La UESC femenina ha sumat una nova derrota a la lliga

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina perd (54-75) davant el Boet Mataró a la jornada 26 del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les de Rafa Delgado es mantenen en l'onzena posició i diuen pràcticament adéu a la salvació directa, una condició que aconsegueixen els 10 primers classificats. Les vermell-i-negres segueixen sense aixecar cap i sumen la quarta derrota seguida, vuit en les últimes jornades.

La UESC està vivint un complicat tram final de temporada, una dinàmica que l'ha allunyat de la possibilitat de mantenir per tercera vegada la categoria de Primera Catalana sense disputar l'eliminatòria de salvació. Els números diuen que només un miracle deixaria les de Delgado sense haver de disputar aquest play-off, amb quatre jornades finals amb rivals de dificultat dispar.

Amb la derrota d'aquest cap de setmana, quarta seguida, les de Sant Cugat sumen la setzena ensopegada en 26 partits, un resultat que, d'altra banda, manté les mataronines a prop del capdavant de la taula. La setmana que ve, les vermell-i-negres intentaran trencar aquesta ratxa a la pista del cuer, el Palamós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.