Conesa: 'Esperem el camp de gespa artificial de La Guinardera estigui instal·lat en sis mesos'

Atletisme

Publicat el 29/jul/11 per Pedro Miserachs

La pista d'atletisme de la Guinardera entrarà en funcionament al setembre. Així ho ha assegurat l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant una visita d'obres que ha fet aquest divendres acompanyada pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana. Pel que fa al camp de gespa artificial de dins de les pistes, Mercè Conesa ha remarcat que continuen esperant i negociant la subvenció de la Secretaria d'Esports, i que espera que en un període de sis mesos la gespa també estigui instal·lada.

La zona de llençaments de la pista d'atletisme de la Guinardera ja està gairebé habilitada i s'està començant a instal·lar la pista sintètica. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que tot i que les obres avancen sobre el calendari previst, es continua esperant la subvenció per tancar la partida pressupostària i poder posar la gespa artificial.

Mercè Conesa

S'estan ultimant les partides pressupostàries. S'ha proposat posar un paviment i posteriorment la gespa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Des de l'Ajuntament s'han posat dues dates diferents per la finalització d'aquests dos equipaments. La pista d'atletisme s'espera que estigui finalitzada a principis de setembre perquè es pugui competir a finals del mateix mes, i pel que fa al camp de gespa es confia que en un període de sis mesos pugui estar acabat.