Una experiència 'espectacular', però amb ganes de superar-se els següents Jocs

L'atleta santcugatenca Jaël Bestué valora positivament els resultats en aquests Jocs Olímpics, però reconeix que ja pensa en millorar-los


  • Comparteix:

L'atleta Jaël Bestué competint a la repesca per accedir a semifinals dels 200 m d'aquests Jocs Olímpics / Foto: Rfea

L'atleta Jaël Bestué competint a la repesca per accedir a semifinals dels 200 m d'aquests Jocs Olímpics / Foto: Rfea

Els Jocs Olímpics de París 2024 han acabat aquest diumenge. En aquests Jocs, quatre esportistes han representat Sant Cugat. Jaël Bestué, atleta santcugatenca que ha participat en els 200 m i els 4x100 en equips, es mostra 'contenta' d'haver viscut aquesta experiència, però reconeix que agafarà els aprenentatges obtinguts d'aquest any, complicat per ella, per millorar els resultats de cara als següents Jocs, a Los Angeles, d'aquí a quatre anys.

"L'experiència ha estat espectacular, poder competir en aquest estadi i al nivell de les millors atletes del món", ha comentat Bestué a Cugat Mèdia. L'atleta, que referma que "ser-hi ja és un mèrit", també reconeix que "l'objectiu era passar a semifinals als 200 metres i no ho he pogut aconseguir". Amb un temps de 23,17 segons a la primera ronda, i 23,22 a la repesca, l'atleta santcugatenca va quedar a la posició 29 dels 200 m, però no va accedir a la semifinal olímpica.

Per aquest motiu, considera que el balanç és positiu, però alhora comenta: "M'enduc molts aprenentatges. Ja tinc ganes que passin quatre anys i pugui tornar a anar a uns Jocs Olímpics per aconseguir encara millors resultats."



Jael Bestué

L'experiència ha estat espectacular, poder competir a aquest estadi... m'hagués agradat arribar pels 200 més en forma, però crec que durant tot l'any he lluitat molt per aconseguir la mínima i és difícil estar al 100% durant tants mesos.

Jael Bestué

Faig un bon balanç de l'experiència i m'emporto molts aprenentatges. Ja tinc ganes que passin quatre anys i pugui anar a uns altres Jocs Olímpics a donar-ho tot i aconseguir encara millors resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.