Jaël Bestué, amb una marca de temporada, cau de la final de 4x100

L'atleta santcugatenca, amb l'equip espanyol, no ha superat la primera fase dels 4x100 en relleus (42,77 segons) i es queda fora de la final

Maribel Pérez, Jaël Bestué, Paula Sevilla, i Sonia Molina-Prados, el primer equip espanyol de 4x100 en relleus en uns Jocs Olímpics

Atletisme

Publicat dijous per Marc Lladó

Jaël Bestué ha corregut els 4x100 en la jornada matinal d'aquest dijous, i no ha aconseguit classificar-se per la final amb el seu equip format per Sonia Molina-Prados, Paula Sevilla i Maribel Pérez. Han fet el seu millor temps de la temporada, 42,77 segons, però han quedat fora de les primeres posicions que permetien accedir a la final. Primeres han quedat les atletes de la Gran Bretanya (42,03), segones les franceses (42,13) i Jamaica a la tercera posició (42,35). Les espanyoles han sigut setenes d'aquesta fase.

Era difícil d'assolir la fita, que ja tenia dimensions històriques per a l'equip espanyol d'atletisme, en ser la primera vegada que corrien els 4x100 olímpics. La classificació per a aquesta primera fase ha costat molt treball i preparació al llarg de tot el cicle olímpic.

Ho deia Bestué, en una entrevista a Cugat Mèdia: "Si passéssim a la final ja seria una victòria". No ha pogut ser. Sonia Molina-Prados, la primera corredora ha efectuat un bon canvi de relleu amb Jaël Bestué, la segona corredora. Tot i la bona marca completada per Paula Sevilla i Maribel Pérez, el combinat espanyol no disputarà la final d'aquesta disciplina que tindrà lloc aquest divendres a les 19.30 h.