Bestué fa història de nou: rècord de Catalunya en els 200 metres llisos

L'atleta santcugatenca ha tancat la prova amb un registre de 22,54 i també ha establert la segona millor marca històrica a escala estatal


  • Comparteix:

La santcugatenca Jäel Bestué durant una prova per equips / Foto: Cedida

La santcugatenca Jäel Bestué durant una prova per equips / Foto: Cedida

L'atleta santcugatenca Jaël Bestué ha tornat a fer història després d'assolir el rècord de Catalunya absolut en els 200 metres llisos que s'han dut a terme, aquest dimecres, al Míting de Castelló. Bestué, que ha tancat la prova amb un registre de 22,54, també ha establert la segona millor marca històrica a escala estatal. Per ara, la millor marca estatal la té Sandra Myers, amb un registre de 22,38 assolit el 1990.

Amb aquest registre, la santcugatenca, atleta del FC Barcelona, ha obtingut la mínima per poder disputar el Campionat del Món que tindrà lloc a Budapest del 19 al 27 d'agost. A més, Bestué arriba en forma al campionat europeu per equips que es disputarà, la setmana vinent, a Polònia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.