Anul·lada la Cursa del Gall de Sant Cugat per la situació sanitària

Des de l'Ajuntament lamenten "profundament" la decisió del Club Muntanyenc de cancel·lar la cursa, tot i que li donen "ple suport"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Cursa del Gall / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la Cursa del Gall / Foto: Localpres

La Cursa del Gall, prevista per a la tarda del 31 de desembre, ha quedat cancel·lada per prevenció i control de la Covid-19. Així ho ha informat l'organització, el Club Muntanyenc Sant Cugat, en una comunicació on també explicava que la decisió s'ha pres conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Cugat. Totes aquelles persones que ja havien pagat la inscripció, poden demanar una devolució de la mateixa o mantenir la reserva de cara a l'any que ve.

En un altre comunicat, l'Ajuntament i la regidoria d'Esports han lamentat "profundament" la cancel·lació de la cursa i apunten que es tracta d'una opció "que ha posat sobre el taula el Club Muntanyenc". En el text, el consistori explica que "la cursa complia tots els requisits i mesures antiCovid per poder desenvolupar-se en el context sanitari actual". Malgrat tot, segueix el comunicat, l'Ajuntament "ha volgut donar ple suport al club i respectar els motius que han portat l'entitat a optar per l'anul·lació de la cursa". L'escrit també apunta que "la manca de voluntariat, en les actuals circumstàncies, per fer possible aquesta iniciativa també era un hàndicap difícil d'assumir per part del club, cosa que el consistori ha entès perfectament".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.