La Mitja Marató, ajornada fins després de l'estiu pel coronavirus

El Club Muntanyenc ha pres la decisió després de les mesures que ha adoptat l'Ajuntament


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

La Mitja Marató de Sant Cugat s'ajorna fins després de l'estiu com a mesura preventiva contra el coronavirus. La cursa, que s'havia de disputar el 29 de març, finalment es traslladarà, segons apunten des del Club Muntanyenc, al mes de setembre. Els organitzadors de la cursa han explicat a Cugat Mèdia que les persones que s'hagin inscrit ja a la cursa se'ls hi mantindrà l'inscripció, mentre que els participants que es vegin afectats per la mesura podran demanar un retorn parcial del cost del dorsal.

El director de la Mitja Marató, Manel González, ha explicat que han pres la decisió d'ajornar la cursa després que la Generalitat i l'Ajuntament hagin adoptat les mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus. González ha explicat que encara no saben la nova data de la cursa, però que segur que serà després de l'estiu.




Manel González

Totes les curses i activitats estan programades per després de l'estiu. Ja direm la data adient. Estem pensant una sèrie de coses més imaginatives, com fer-la per la tarda o el setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.