La 18a Sant Silvestre Barcelonesa clou l'any per setena vegada a la ciutat amb prop de 2.500 inscrits

La Sant Silvestre tanca de nou l'any a la ciutat / Font: JJ Vico - Sant Silvestre

Atletisme

Publicat el 31/des/16 per Dani Aguilà

La 18a Sant Silvestre Barcelonesa posa aquest dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarda el punt final a l'agenda esportiva de l'any. L'organització s'ha apropat als objectius marcats pel que fa les inscripcions, amb prop de 2.500, tot i que no podrà comptar amb el campió de l'any passat i un dels principals favorits al triomf, Jaume Leiva. El circuit repetirà el traçat de l'edició anterior, amb pas pels principals carrers de la ciutat i el Monestir, i sortida des de la plaça de Victòria dels Àngels i arribada a la Rambla del Celler.

En categoria femenina hi haurà una participació de renom: la de Jacqueline Martin, atleta amb més participacions en el Mundial de Cros, amb 14, i cinquena classificada en Cros Nacional Llarg Individual enguany. Pel que fa el cartell en homes, la baixa de Leiva ha deixat en el guanyador el 2013 i 2014, Omar Ougzfi, tot i sortir d'una lesió, el seu germà Khalid Ougzfi, Mohamed Bembarka i Otmane Btami els principals candidats al triomf.

La Fira del Corredor, situada al pav 3 de la Rambla del Celler, ja va donar el tret de sortida ahir i aquest dissabte estarà oberta entre les deu del matí i dos quarts de cinc de la tarda. Allà s'hi podrà recollir dorsal, la bossa del corredor i el xip de registre de temps. L'organitzador de la cursa, Domingo López, ha posat l'emfasi en la bona relació entre la ciutat i la competició com una de les claus de l'alta participació.

Domingo López

Cada vegada la química entre la ciutat de Sant Cugat i aquesta cursa s'ha assimilat més.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cita comportarà talls de trànsit durant la tarda al centre de la ciutat. La cursa premiarà, com és habitual, la millor disfressa individual i de grup. Els tres primers classificats absoluts en categoria masculina i femenina rebran el seu guardó al final de la cursa, mentre que la resta de premis a les altres edats i categories s'entregaran el divendres 13 de gener a les set de la tarda.