González (CMSC): 'Les sensacions són bones de cara a les eleccions a la RFEA'


  • Comparteix:

Manel Gonzalez a Cugat.cat

Manel Gonzalez a Cugat.cat

El director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, segueix la seva cursa cap a la presidència de la Federació Espanyola d'Atletisme en unes eleccions que tindran lloc el 27 de novembre. González creu que poc a poc han anat guanyant terreny i que s'han situat al mateix nivell que els altres dos candidats, Isidoro Hornillos i Raul Chapado.

González, qui té dins la seva candidatura Valentí Massana, Ivan Rodríguez i Alberto Ruiz entre d'altres, creu que en aquest temps han treballat bé i que la seva candidatura a la presidència de la Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) va per bon camí, tot i que els altres dos candidats partien amb avantatge.

Manel González

Partíem com a la tercera opció i ara crec que estem en una bona posició. Estem treballant les coses bé i a partir de setembre començaran el treball de fons.


Raul Chapado és exatleta i actual membre de la junta directiva de la RFEA, mentre que Isidoro Hornillos és l'actual president de la Federació Gallega d'Atletisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.